Jelly - ápr 10 - beszámoló

ahol a munka, a kávé és mi találkozunk

Minden kezdet nehéz, ezt mi is tudjuk, de arra nem számítottunk, hogy egy frekventált netkávézóban péntek délelőtt nincsen internet. Hiába voltak segítőkészek a California Coffee Company munkatársai, tovább kellett állnunk. A belváros nagy előnye, hogy viszonylag egyszerű megfelelő helyet találni, így dél körül már az első kávénkat szürcsölhettük, egymás és az internet mellett a Costa Coffee-ban.

Szépen lassan szállingóztak az emberek, hamarosan a kávézó felét mi töltöttük meg. Mindenki elmélyülten dolgozott a maga porjektjén, de hamarosan elindultak a "Te min dolgozol?" beszélgetések is, így pillanatok alatt juthatott bárki adott kérdéshez tartozó válaszhoz, adott problémához tartozó megoldáshoz. Számomra még nagy volt az újdonság varázsa, ezért nem tudtam kellő hatékonysággal dolgozni.

Délután a munka beszélgetéssé alakult, magáról az eseményről, hova és hogyan lehetne fejleszteni, illetve szóbakerült egy esetleges inkubátorház létrehozása is, végül 19 óra után hagytuk el a helyet. Ahogy láttam, mindenki jól érezte magát, így biztos, hogy lesz folytatás...

Az alábbi linken az összes fotó megtekinthető.

 

Címkék: program jelly 

A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr461059458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.