Colabs

Community Laboratory Business | Coworking közösség és közös tér Budapesten

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

www.colabs.hu

 Ismét megnyitottunk!

A mai nappal újból megkezdte működését a Colabs és már a naptárunkba is kezdenek gyűlni a programok.

Csütörtökön nálunk ünnepli az első születésnapját a budapest.rb, vagyis a Ruby programozók meetup-ja, jövő héten pedig a szabadúszók gyűlnek össze egy kis beszélgetésre (freelancer meetup, szept 24). Mindkettőre szívesen látjuk az érdeklődőket.

Az első hét alkalmából pedig ingyen dolgozhattok nálunk minden nap, szeptember 18-ig!További árak, információk a honlapon www.colabs.hu

Gyertek, próbáljátok ki...

· 1 trackback 

Nyári szünet

Befejeződött a Colabs életének első szakasza, sajnos két héttel a tervezett előtt, viszont mindenkit szeretnénk megnyugtatni, a feladatunkat sikeresen elvégeztük, szeptember első hetében újra megnyitunk, most már beta jelző nélkül.

Jelezték páran, hogy szeretnének a szünet alatt is dolgozni, ezért alternatív lehetőségként kerestünk egy nyári lakot, a Hollán Ernő 13-15. szám alatt. Oda viszont csak akkor költözünk át, ha megfelelő mennyiségű ember jelentkezik a 85 nm-re. Érdeklődni a hétfő (2009.07.13.) délig lehet e-mailben.

Rendkívül sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt hónapban, mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük ti is. Várjuk a véleményeiteket és ötleteiteket az elmúlt és az előttünk álló időszakkal kapcsolatban.

Mindenkinek jó pihenést a nyárra!

 Elindult a honlap

Egyelőre beta verzióval ugyan, de elindult a Colabs honlapja a http://www.colabs.hu címen. Ezentúl a hírek főként ott lesznek publikálva, illetve 2 hasznos funkció is működik már:

Mivel flexibilis zárással működük, a "hivatalos" zárás után az események illetve az elhúzódó munka miatt esetenként akár este 10-11-ig vagy egész éjjel is nyitva vagyunk. Az éppen aktuális státusz információ megtalálható a honlapon.

Eseményekben is kezdünk erősödni, ezekhez a naptár szintén a weboldalon keresztül érhető el.

Címkék: colabs 

Jelly - jún 5

A Jelly egy közös nap, amikor azért találkozunk, hogy a megszokott hétköznapi közegből (otthon, iroda, kávézó…) kiszakadva, inspiráló közösségben és környezetben együtt dolgozzunk. Elsődlegesen mindenki a saját projektjén, de beszélgetni, nevetni és közösen gondolkodni ér.

Bárki jöhet, legyen szó grafikusról, formatervezőről, fordítóról, mérnökről, újságíróról, webes fejlesztőről, zeneszerzőről… Áram, internet van, notebookot, egyéb munkaeszközt hozz.

Első nap

Várunk pénteken délelőtt 10-től a Colabs-ben, tart ameddig tart. A részvétel ingyenes.

A célunk nem több annál, hogy jó legyen visszagondolni a pénteki munkára, beszélgetésekre és emberekre.

További információk a workatjelly.com oldalán. Amennyiben ezen a héten nincs lehetőséged személyesen részt venni, tarts velünk online, élő videokonferencia a bpstartup.com oldalán.

cím: 1054 Budapest, Vécsey utca 3.

 

Címkék: program jelly 

Nyitás: jún 3

Most már elkerülhetetlen: 2009 június 3-án, 12:00-tól megnyitja kapuit a Colabs, mindenkit nagy szeretettel várunk! :) Első nap 18:00-ig leszünk nyitva, utána irány a New Technology Meetup.

cím: 1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Panoráma az erkélyről.

 

Címkék: nyitás coworking colabs 

Beköltözés

Ahogy már írtam, június 3-án elindul a Colabs, de addig még van egy nagyon fontos időpont, méghozzá június 2., kedd.

E nulladik napon, délelőtt 10:00-től szeretettel várjuk a már regisztrált tagokat, hogy felmérjék, megnézzék a helyet és akár még segíthetnek is megdönteni a 24 órás bútor összeszerelési Guiness rekordot, szerszámot hozni ér! :)

cím: 1054 Budapest, Vécsey utca 3.

 

Címkék: beköltözés coworking colabs 

Indulási információk

Íme a remélem sokak által várt bejegyzés: jövőhét szerdán (június 3.) elindul a Colabs, nyitás 10:00-kor. Mindenkit sok szeretettel várunk.

Előre regisztrált tagok számára a hely már kedden (június 2.) megtekinthető.

Akit érdekel a projekt, de napközben nem ér rá, kedden este Open Coffee Club-on, szerdán pedig New Technology Meetup-on megtalál minket.

cím: 1054 Budapest, Vécsey utca 3.

 

Címkék: beköltözés coworking colabs 

Open Coffee Club

Ma is, mint minden kedden este 6-tól, Open Coffee Club (OCC) az Egyetem téri Coffeinn kávézó első emeletén.

Ha kedved és időd engedi találkozzunk, hogy egy jó kávé mellett, kötetlenül beszélgessünk startup-okról, megismerjük egymás projektjeit...

A Colabs után érdeklődőknek különösen ajánlott.

 

Címkék: program 

Helyzetjelentés

Döntés született: június első hetében megnyitunk a Vécsey utcában.

Ezzel kapcsolatos friss információkkal hamarosan jelentkezünk, addig is érdeklődhettek e-mail-ben, vagy kedden esténként személyesen az Open Coffee Club keretei között, új helyszínen, a Coffeinn kávézóban.

 

Címkék: beszámoló coworking colabs