Jelly - ápr 17

ahol a munka, a kávé és mi találkozunk

A Jelly egy közös nap, amikor azért találkozunk, hogy a megszokott hétköznapi közegünkből (otthon, iroda, kávézó…) kiszakadva, inspiráló közösségben és változatos környezetben együtt dolgozzunk. Elsődlegesen mindenki a saját projektjén, de beszélgetni, nevetni, szürcsölni és közösen gondolkodni ér.

Bárki jöhet, legyen szó grafikusról, formatervezőről, fordítóról, mérnökről, újságíróról, webes fejlesztőről, zeneszerzőről… Áram, internet, kávé van, notebookot, egyéb munkaeszközt hozz.

Várunk pénteken délelőtt 11-től a Loffice-ban, tart ameddig tart. A részvétel díj egy órára 500 forint, kettőre 1000 forint, három és több órára pedig 1500 forint. Ez nem az összejövetel, hanem a hely bérleti költsége, amiért áram, internet és kávé jár.

A célunk nem több annál, hogy jó legyen visszagondolni a pénteki munkára, beszélgetésekre és emberekre.

További információk a workatjelly.com oldalán. Amennyiben ezen a héten nincs lehetőséged személyesen részt venni, tarts velünk online, élő videokonferencia a bpstartup.com oldalán.

Esetleges változások miatt figyelj minket.

 

Címkék: program jelly 

A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr701059425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Binsz (törölt) 2009.04.17. 22:34:09

Jól éreztük magunkat, egyelőre még mindig többet nevettünk, mint dolgoztunk, de ennek így kell lennie. :) Viszont az eseményhez túlzóan irodai volt a jelleg, zárt a környezet. Többek között ezért is térünk vissza jövő héten a kávézók világába, reményeink szerint találkozunk a Coffeinn-ben...