Nyári szünet

Befejeződött a Colabs életének első szakasza, sajnos két héttel a tervezett előtt, viszont mindenkit szeretnénk megnyugtatni, a feladatunkat sikeresen elvégeztük, szeptember első hetében újra megnyitunk, most már beta jelző nélkül.

Jelezték páran, hogy szeretnének a szünet alatt is dolgozni, ezért alternatív lehetőségként kerestünk egy nyári lakot, a Hollán Ernő 13-15. szám alatt. Oda viszont csak akkor költözünk át, ha megfelelő mennyiségű ember jelentkezik a 85 nm-re. Érdeklődni a hétfő (2009.07.13.) délig lehet e-mailben.

Rendkívül sok tapasztalatot szereztünk az elmúlt hónapban, mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük ti is. Várjuk a véleményeiteket és ötleteiteket az elmúlt és az előttünk álló időszakkal kapcsolatban.

Mindenkinek jó pihenést a nyárra!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr401236494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.