Kályha

Íme pár mondatban összefoglalva az általunk elképzelt coworking alapja, ez tekinthető kiindulásnak a későbbiekhez.

Kiknek | Szabadúszóknak, távmunkában és/vagy részidőben foglalkoztatot-taknak, legyen szó akár grafikusokról, webfejlesztőkről, fordítókról, újságírókról stb., akiknek nem megfelelő sem az otthoni (nem inspiratív), sem a kávézói (nincs infrastruktúra), sem az irodai (nem flexibilis) környezet. Emellett olyan kis- és középvállalkozásoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak fenntartani egy állandó irodát, illetve olyan nagyvállalatoknak, akik egy csak adott projekt erejéig szeretnének együtt dolgozni több különálló szabadúszóval.

Mit | Inspiráló közösséget és innovatív munkakörnyezetet biztosítunk, mely felszerelt a mai kor színvonalának megfelelő eszközökkel: internet, nyomtató, szkenner, projektor, számítógép stb., lehetőséget adva a teljeskörű szellemi munkára: a kezdeti gondolatcsíráktól, a tervezésen és a kivitelezésen át, egészen a prezentációig. Emellett kiemelt szerepet szánunk a kialakuló közösség folyamatos oktatásának és továbbképzésének, illetve a témába illő rendezvények lebonyolításának, például konferenciák, kiállítások…

Hol | Frekventált, könnyen megközelíthető (gépjárművel, tömegközlekedéssel, kerékpárral) helyen, ahol a munkakörnyezet integráltan vesz részt a város működésében. Cél egy olyan közeg létrehozása, mely pillanatok alatt képes alkalmazkodni az adott körülményekhez, legyen szó akár húsz ember egyéni, vagy együttes projektjéről. A munka mellett kiemelt szerepet kap a pihenésre, töltődésre alkalmas terek kialakítása, beleértve a konyhát, mely a jó kávéval egyetemben minden coworking hely ismérve.

 

Címkék: közösség munka coworking 

A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr491043141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warnew · http://tancoskert.brow.hu 2009.04.08. 12:36:00

ahh, pont most gondolkodtam rajta, hogy kene csinalni egy ilyen helyet, baromi inspiralo tud lenni, ha latja az ember, hogy a tobbiek porognek valamin :)

Binsz (törölt) 2009.04.09. 11:49:03

@warnew:

Előttünk is van egy látomás: belépünk egy inspiratív közegbe (közösség + környezet), ahol pezsgés, jó hangulatú munka zajlik. - ez a kép erőteljes hajt minket, hogy minél hamarabb kézzel foghatóvá tegyük.

Ha érdekel a téma, beszélgetnél róla, vagy akár tevékenyen is részt vennél a szervezésben, gyere el keddenként az OCC-be, vagy holnap a Jelly-re. Ez utóbbi már coworking kicsiben... :)

visionfresh · http://visionfresh.net 2009.05.14. 12:57:40

Alig várom, hogy megvalósuljon!!!