Alakuló helyszín

Adott egy nagyon jó lehetőség, hogy a belváros szívébe költözzünk 3 hónapra és kísérletezzünk: közösség, munka, esemény, oktatás, inkubátorház stb. témakörökben. Akik még nem találkoztak a coworking fogalmával, azoknak röviden: ez egy közösségi munkatér, mely egyedi módon kombinálja az otthon, a kávézó és az iroda előnyeit, új lehetőségeket kínál a nem helyhez kötött, szellemi munkát végző szabadúszók, távfoglalkoztatottak és vállalkozók számára. Elsődlegesen mindenki a saját munkájával van elfoglalva, másodlagosan közös projektekkel, emellett kiegészítő eseményeknek, oktatásnak adhat otthont, hosszútávon pedig akár inkubátorházzá is fejleszthető.

Visszatérve a konkrét projekthez, keresünk 20 embert, aki negyed évig hajlandó havi 15.000 forintot áldozni rá, hogy inspiratív közösségben és környezetben dolgozhasson, hogy legyen egy irodája 0-24, hogy részese lehessen az első hazai coworking közösség kialakulásának. Az ingatlan a belváros szívében a Vécsey utcában található, a Kossuth téri metró megállótól egy perc gyalog. Közel 120 nm-es, két nagyobb munkaszobával, tárgyalóval, galériás pihenővel, konyhával egybenyitott hallal és nem utolsó sorban erkéllyel. Május 9-10-én költözünk és 11-én kezdődik a munka.

Addig még sok feladatunk van, ezek közül a legfontosabb a berendezés és a felszerelés beszerzése. Ezzel kapcsolatban már folynak tárgyalások, bővebben, ha már rendelkezünk konkrétumokkal.

Kérem a részvételi szándékotokat mihamarabb jelezzétek! Még 5 szabad hely van. Természetesen később lehetőség lesz nem csak teljes idős részvételre is, de annyira még ne rohanjunk előre.

Akit érdekel a projekt, az keressen meg minket e-mailben, vagy jöjjön el a keddenkénti Open Coffee Club találkozók valamelyikére.

 

Címkék: beszámoló coworking colabs 

A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr621060332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.