Jelly - jún 5

A Jelly egy közös nap, amikor azért találkozunk, hogy a megszokott hétköznapi közegből (otthon, iroda, kávézó…) kiszakadva, inspiráló közösségben és környezetben együtt dolgozzunk. Elsődlegesen mindenki a saját projektjén, de beszélgetni, nevetni és közösen gondolkodni ér.

Bárki jöhet, legyen szó grafikusról, formatervezőről, fordítóról, mérnökről, újságíróról, webes fejlesztőről, zeneszerzőről… Áram, internet van, notebookot, egyéb munkaeszközt hozz.

Első nap

Várunk pénteken délelőtt 10-től a Colabs-ben, tart ameddig tart. A részvétel ingyenes.

A célunk nem több annál, hogy jó legyen visszagondolni a pénteki munkára, beszélgetésekre és emberekre.

További információk a workatjelly.com oldalán. Amennyiben ezen a héten nincs lehetőséged személyesen részt venni, tarts velünk online, élő videokonferencia a bpstartup.com oldalán.

cím: 1054 Budapest, Vécsey utca 3.

 

Címkék: program jelly 

A bejegyzés trackback címe:

https://coworking.blog.hu/api/trackback/id/tr391164719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics.bpfreelance · http://kavics.freeblog.hu 2009.06.05. 11:28:32

Sziasztok! Sajnos ma net tudok részt venni ezen, de szeretném kérdezni, mikor lesz a következő ilyen lehetőség?

kavics

Binsz (törölt) 2009.06.05. 11:41:51

@kavics_kavics: Szia! Mostantól minden pénteken lesz Jelly, de ellátogathatsz hozzánk bármelyik munkanapon 10:00-18:00 között. üdv Bence

Binsz (törölt) 2009.06.06. 01:36:57

Pár perce lett vége, eddig dumáltunk az utolsó látogatókkal... :)